0318 - 570 443 NU GESLOTEN Wij zijn dinsdag weer open om 7:15

Hoofdweg 140 6744 WP, Ederveen
0318 - 570 443 NU GESLOTEN Wij zijn dinsdag weer open om 7:15

Hoofdweg 140 6744 WP, Ederveen

Verf

Verf, je ziet het overal om je heen. Huizen worden geschilderd, oude stoeltjes worden opgeknapt. Interieurs krijgen en nieuwe ‘look’. Door dit alles heen creëren we onze eigen stijl. Zo wordt verf decoratief gebruikt terwijl het ook gelijk een beschermde functie heeft voor het hout. Vooral van buitenaf waar weersinvloeden een grote plaats innemen. Om dit te realiseren heb je verf nodig.

Onze afdeling bevat merken als SikkensFlexaCetabever, Hermadix, Hammerite en CePe. Hier staat ook een mengmachine, waarmee het mogelijk is om veel verschillende kleuren te mengen, geheel naar wens van de klant.
Van Sikkens en Flexa hebben wij verschillende muurverven en lakken voor binnen en buiten. In hoogglans of zijdeglans, watergedragen of terpentine. Graag adviseren wij je over welke soort verf en kwast je hiervoor nodig hebt.

Een mooie toevoeging op deze afdeling is het merk CePe. Hier zijn leuke effecten mee te behalen wat betreft meubels en andere ondergronden. Daarnaast hebben wij beitsen van Hermadix en CetaBever.
Hier vind je beits voor hardhout, geïmpregneerd- steiger- en Douglas hout.

Als Sikkens specialist is, op deze afdeling, advies het belangrijkste en nemen we uiteraard graag de tijd om u te adviseren. Ook het gebruik van de juiste technieken is zeer belangrijk als het gaat om verf, om zo het beste resultaat te kunnen behalen. Ook op dit gebied willen wij u graag adviseren.