0318 - 570 443 NU GESLOTEN Wij zijn dinsdag weer open om 7:15

Hoofdweg 140 6744 WP, Ederveen
0318 - 570 443 NU GESLOTEN Wij zijn dinsdag weer open om 7:15

Hoofdweg 140 6744 WP, Ederveen

Machines

Op deze afdeling presenteren wij onze diverse A-merken elektrisch gereedschap. Uitgelicht is het topmerk Mafell. Mafell is een leverancier sterk op het gebied van houtbewerking, een aantal machines staan bij TBE op voorraad.

Een greep hieruit zijn de decopeerzaag P1 cc, combi zaagmachine Erika 85, invalzaag MT 55 cc, lintzaag Z 5 Ec, etc. Bij ons kunt u terecht voor advies over de machines, ook het testen van de machines is mogelijk bij ons.

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze winkel aan de rand van de Veluwe, u kunt ook vrijblijvend contact op nemen of neem een kijkje op de website van Mafell

Verder presenteren wij op onze machineafdeling een totaal pakket machines van de merken FestoolDeWaltPanasonicMakitaMetabo voor de allround klussen, waarbij helemaal ingezet wordt op een snoerloze bouwplaats. Als toevoeging voor stofzuigers en luchtgereedschap bieden wij een assortiment van de merken Starmix, Ghibli Aerfast Nicomax Senco, Contimax en Airmac.
De bouwlasers van de merken Laserliner en Sola staan ook op deze afdeling. Nieuw in het assortiment van TBE zijn de scanners en detectors van Zircon.

DeWalt met flexvolt accu´s van 54V, waarbij zelfs een afkortzaag met zaagblad 305 mm op accu aangedreven word. Maar ook Metabo timmert daarmee volop aan de weg met een grote haakse slijper van 230 mm op twee accu’s van 18 Volt. dit zijn maar 2 voorbeelden van wat allemaal mogelijk is op het gebied van de door accu’s aangedreven machines.

Op deze manier proberen we een compleet assortiment te bieden voor de aannemer/zzp-er en de professionele klusser. Verder bieden we van de A-merken instapmodellen aan voor de consument. alle machines kunnen ter plaatse getest worden, voordat er tot aanschaf overgegaan wordt.