0318 - 570 443 NU GESLOTEN Wij zijn woensdag weer open om 7:15

Hoofdweg 140 6744 WP, Ederveen
0318 - 570 443 NU GESLOTEN Wij zijn woensdag weer open om 7:15

Hoofdweg 140 6744 WP, Ederveen

IJzerwaren

De afdeling ijzerwaren bevat een groot scala aan materialen om een huis te bouwen. Afgezien van de grote bouwmaterialen, hebben we nagenoeg alles in huis om de aannemer/zzp-er te bedienen, waarbij we zo laagdrempelig zijn dat we de consument niet vergeten, omdat we heel veel per stuk verkopen. Een mooi voorbeeld hiervan is onze schroeven- en boutenkast, waarbij het mogelijk is om middels een meetsysteem, ook alles per stuk verkopen.

Bekende merken in de bouw zijn Bodegraven voor het ankerwerk en Wealbers voor het tuinbeslag, waarbij het zwarte beslag veelal verkocht wordt. Voor de kleine ijzerwaren maken we gebruik van het merk Dulimex.
Uiteraard in ons assortiment begrepen de bekende merken schroeven van Dynaplus en Proftec en de pluggen van Fischer. Schuifdeurrails van het merk Henderson, schapdragers en aluminium profielen van Schadebo, luchtafvoerslangen en roosters van Nedco, EPDM stroken en dakbedekking van Berdal, lijmen en kitten van de merken BisonDen Braven en CTN. Deurbeslag van de merken AXA en Nemef en cilinders van de merken Abus en Mauer.

Op het gebied van cilinders en sloten vind u bij ons een uitgebreid assortiment aan zwart beslag, maar ook sloten met magnetische dagschoot ontbreken niet in ons assortiment.

Wilt u een extra cilinder in uw huis op de huidige sleutel? daar helpen wij u graag mee verder!
Kortom een afdeling met zeer uiteenlopende producten voor de ijzeren verbinding in u bouwproject.
Ook voor uw specialistische vraag kunt u bij ons terecht!

Een van onze recente specials: knopcilinder met volledig zwarte aanzicht zijde.