0318 - 570 443 NU GESLOTEN Wij zijn dinsdag weer open om 7:15

Hoofdweg 140 6744 WP, Ederveen
0318 - 570 443 NU GESLOTEN Wij zijn dinsdag weer open om 7:15

Hoofdweg 140 6744 WP, Ederveen

Gereedschap

Machines

Op deze afdeling presenteren wij onze diverse A-merken elektrisch gereedschap. Uitgelicht is het topmerk Mafell.

Mafell is een leverancier sterk op het gebied van houtbewerking, een aantal machines staan bij TBE op voorraad.

Een greep hieruit zijn de decopeerzaag P1 cc, combi zaagmachine Erika 85, invalzaag MT 55 cc, lintzaag Z 5 Ec, etc. Bij ons kunt u terecht voor advies over de machines ook het testen van de machines is mogelijk bij ons.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact op nemen of neem een kijkje op de website van Mafell. 

Handgereedschap

Op deze afdeling presenteren wij onze diverse gereedschappen van A-merken.

Gedore en Beta zijn speciaal voor de werkplaatsinrichting. Deze merken leveren we aan diverse autobedrijven en fietsenmakers in de omgeving van Ederveen. Ook aan de klussers is gedacht. We hebben namelijk kwalitatief goed gereedschap, waarvan de prijsklasse gemiddeld iets lager ligt dan de eerder genoemde merken. Deze merken zijn bekend onder de namen Carolus en Beta Easy.

Heel bekende merken in de bouwwereld zijn StanleyBahcoSolaKnipex , Wiha , Bessey, Schwan, stucadoorsgereedschap van VerhoevenTools en gereedschap voor de tegelzetter van het merk Rubi. Een merk wat steeds bekender wordt, is Hultafords, maar ook hamers met glasfiber steel van Everest, stratenmakers gereedschap van de Witt en popnagels en nieten van het merk Rapid.

Het assortiment voor de bouw bevat ook haspels en werkverlichting. Laatst genoemde groep is grotendeels omgeschakeld naar de ledverlichting.
Kortom TBE heeft een uitgebreid assortiment gereedschappen.