0318 - 570 443 NU GESLOTEN Wij zijn dinsdag weer open om 7:15

Hoofdweg 140 6744 WP, Ederveen
0318 - 570 443 NU GESLOTEN Wij zijn dinsdag weer open om 7:15

Hoofdweg 140 6744 WP, Ederveen

Elektra

Dit presenteren we op twee afdelingen. Elektra ligt op de afdeling in en om het huis, zoals we dat noemen. Dit bevat bijna alles op het gebied van elektra; van spijkerclips en lasklemmen tot rollen kabels. Stopcontacten en schakelaars hebben wij van de merken GiraBusch-Jaeger, en Peha.

Verlichting hebben we van de merken PhilipsOsram en Calex, waarbij het assortiment grotendeels gericht is op Ledverlichting. Ook is er genoeg keus uit inbouwarmaturen en spots. Ook TL-lampen hebben we in leduitvoeringen. Een mooie toevoeging op deze afdeling is het merk Ledbees. Dit merk biedt een tal van oplossingen op het gebied van led strips en mooie inbouwspots, voor bijvoorbeeld een keuken of veranda. Zo zijn veel van deze producten te bedienen d.m.v. je smartphone.

Daarnaast hebben we ook het merk DIO in huis, waarmee je op afstand je verlichting kunt aan en uitzetten.
Ook deze producten zijn d.m.v. een homebox aan te sturen, met de smartphone of tablet. Verder presenteren we op deze afdeling ook nog tuinverlichting van het merk KS. Dat is een uitgebreid assortiment met mooie armaturen, van landelijk tot modern.

Ook voor deurbellen bent u aan het juiste adres. Dit hebben we van o.a. Honeywell en Chacon.