0318 - 570 443 NU GESLOTEN Wij zijn dinsdag weer open om 7:15

Hoofdweg 140 6744 WP, Ederveen
0318 - 570 443 NU GESLOTEN Wij zijn dinsdag weer open om 7:15

Hoofdweg 140 6744 WP, Ederveen

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Op deze afdeling adviseren de dames u graag met welke kleding het beste bij u past. Onze afdeling heeft een stoere en robuuste uitstraling, waarbij de kleding op een sfeervolle en toch professionele wijze wordt gepresenteerd. Door houten elementen toe te passen op de afdeling is het een prachtige afdeling geworden. De kleding van de merken BlåkläderCarhartt en Tricorp worden overzichtelijk gepresenteerd.
Blåkläder als topmerk met een mooie en stoere uitstraling, met een goede prijs/kwaliteit verhouding en past zich mooi aan met de huidige mode, waarbij de nadruk ligt op een goede pasvorm en een beschermende functie.

Tricorp als merk voor de bedrijfskleding waarbij de nadruk ligt op de zichtbaarheid langs de weg en op de bouw, maar ook voor kleding voor de uitvoerder en bied dit merk zelfs casual kleding. Carhartt is een stoer Amerikaans kledingmerk, vervaardigd uit 100% katoen, een zware kwaliteit en een stijl die voor de stoere mannen is.We bieden een ruim assortiment aan bedrijfskleding en er zijn voldoende voorraden. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Bedrukken of borduren

Om een unieke uitstraling te krijgen, kunt u bij ons uw kleding ook laten voorzien van uw logo. Of het nu uw logo is of een standaard tekst, het is allemaal mogelijk. Wij kunnen uw logo laten bedrukken of borduren zodat de kleding een luxueuze uitstraling krijgt.