IJzerwaren

IJzerwaren en bouwmaterialen…

Het uitgebreide assortiment ijzerwaren is achter in onze winkel te vinden. Wij leveren praktisch alles van van ijzer is gemaakt.

Of het nu gaat om spijkers en schroeven of om verankeringen en scharnieren. Alles is verkrijgbaar in zowel klein- als groot verpakking. In het assortiment is onder andere opgenomen: hang- en sluitwerk, sierbeslag, deurbeslag, houtverbindingen, plankdragers en nog heel veel meer. Beveiligen van uw huis is erg belangrijk, daarom verkopen wij verscheidene artikelen voor het beveiligen van uw ramen en deuren.

“De gunnende factor is hier sterk. Service staat heel hoog in het vaandel, medewerkers lopen net even harder voor de klant. Dat waardeert men en vandaar die gunfactor.”

Als iemand kan uitleggen wat het verschil is tussen TBE en soortgelijke bedrijven is het Rutger Geurtsen wel. Tot voor kort was hij werkzaam bij een andere firma, nu is hij aan de slag op de afdeling ijzerwaren en bouwmaterialen. “De gunnende factor is hier sterk. Service staat heel hoog in het vaandel, medewerkers lopen net even harder voor de klant. Dat waardeert men en vandaar die gunfactor.”

In ‘zijn’ afdeling ligt de focus vooral op ijzerwaren: er is een groot aanbod hang- en sluitwerk, sierbeslag en veiligheidsbeslag. “Dat laatste is belangrijk voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen”. Daarnaast liggen de meest belangrijke kleine ijzerwaren voor het grijpen. “In bouwmaterialen is het assortiment nog bescheiden, we hebben vooral chemische bouwstoffen zoals mortels en lijmen. De komende tijd ga ik bij klanten peilen waar ze nog meer behoefte aan hebben. Want één ding is zeker, dit assortiment wordt breder. Zo willen klanten precies bieden wat ze nodig hebben”.