Gereedschappen

Gereedschap moet goed werken én goed voelen

Stel, je zoekt als bouwprofessional of ervaren klusser een nieuwe boormachine. Wat doe je dan? Binnenstappen bij TBE in Ederveen natuurlijk.

“Hier kun je een boormachine of decoupeerzaag gewoon even uitproberen. Dan krijg je er gevoel bij.”

Daar is namelijk niet alleen een enorm assortiment elektrisch vakgereedschap, er is ook een testruimte om alle denkbare apparatuur te testen. “Kijk”, zegt gereedschapsspecialist Aart-Jan Schouten, terwijl hij de testruimte binnenstapt, “hier kan je een boormachine of decoupeerzaag gewoon even uitproberen. Dan krijg je er gevoel bij. Veel klanten gaan de deur uit met een ander product dan ze dachten, gewoon omdat ze ervaren hebben hoe fijn een bepaald gereedschap werkt”. De afdeling waar Aart-Jan de scepter zwaait heeft naast elektrisch gereedschap (“van instapkwaliteit voor consumenten tot absoluut topprofessioneel”) ook alle soorten handgereedschap voor bouw en installatie.

“We beginnen bij iedere klant met de vraag: wat wil je er mee doen? Vervolgens laten we zien wat er nog meer kan met de verschillende gereedschappen”, aldus de enthousiaste Aart-Jan die een echte allrounder is. Hij heeft bij TBE op zo’n beetje alle afdelingen gewerkt. Voor een groep zakelijke klanten is hij dan ook het eerste aanspreekpunt bij vragen en wensen.